Psychosociale
begeleiding bij het
opnieuw vormgeven
van je leven en
het ouderschap.

OVER MIJZELF

Roos Guldenaar

Scheidingscoach en therapeut

Ik mag mij de oprichter van Vitaal na Scheiding noemen en daar ben ik trots op. Ik beschik over jarenlange ervaring op het gebied van scheidingshulpverlening – en duizenden uren aan gesprekservaring met gescheiden ouders. Dit is mijn passie. Dit is waar ik goed in ben. 

Met mijn praktijk bedien ik cliënten én werkgevers met een preventieve aanpak tegen (onnodige) uitval. Mijn werkwijze onderscheidt zich door mijn persoonlijke aanpak: sterk op de inhoud, warm op de persoon. Ik wil weten wat iemand écht denkt en voelt – patronen herkennen en doorbreken. Dit traject is een diepte-investering. Het is mijn overtuiging dat we alleen op die manier tot de kern komen en uiteindelijk bij duurzame vitaliteit en rust komen. Want dat gun ik mensen: weer rust en ruimte voelen om te genieten van het leven. 

Spreekt dit je aan? Wil je niet voor een quick fix gaan, maar recht doen aan de grote gebeurtenis die een scheiding is? Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

“Je moet tot de kern komen voor
een duurzaam resultaat”

Professioneel

Als afgestudeerd maatschappelijk werker heb ik mij sinds 2015 gespecialiseerd in scheidingsproblematiek. Een richting die per toeval op mijn pad kwam, bleek mijn passie te zijn. 

Ik ben opgeleid in verschillende evidence-based methodieken. Door mijn achtergrond in de hulpverlening bied ik een therapeutische – en geen praktische – aanpak. Ik geloof dat dit het verschil maakt voor een duurzame oplossing. 

Naast het aanbod van Vitaal na Scheiding, werk ik als bemiddelaar met complexe scheidingen, begeleid ik ouders bij Parallel Solo Ouderschap en geef ik opvoedondersteuning aan ouders na scheiding. Tevens ben ik trainer bij de landelijke stichting Ouderschap Blijft.

Op zoek naar training, advies of maatwerk?

Stuur mij een bericht